Bel Profile SRL - Craiova

1 Recenzie
actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Compania Bel Profile S.R.L este prezenta din anul 2003 pe piata materialelor de constructie, in calitate de furnizor de sisteme complete de acoperis metalic. Activitatea sa este integrata grupului româno-belgian Bravo International Holding, specializat în import, distribuţie şi producţie de materiale pentru construcţii, astfel incat beneficiaza de produse de calitate si furnizori de referinta. Dezvoltarea rapida a unei retele de distribuitie la nivel national asigura promovarea marcii Bel Profile catre clienti din diferite zone de activitate: Depozite pentru materiale de construcţie Reţele de magazine specializate Antreprenori Arhitecti Companii de montaj acoperis Serviciile de calitate oferite de compania Bel Profile clientilor sai sunt sustinute de logistica la zi si de actiunile de marketing. Sistemul de stocuri actualizat saptămânal şi parcul auto în permanenţă creştere menţin activitatea fluidă pentru acoperirea cerinţelor tuturor clienţilor.


Profil lung
Pentru clientul final compania Bel Profile ofera consiliere prin reprezentantii sai de vanzari, astfel incat fiecare beneficiar al acoperisului Bel Profile sa aleaga produsul si montajul potrivit pentru casa sa. Gama de produse Bel Profile include: Sistemele de acoperis metalic Bel Profile: tigla metalica, accesorii pentru tigla metalica Sistem de colectare a apei pluviale Bel Profile, din tabla prevopsita Sisteme complementare pentru acoperisuri usoare si luminatoare din policarbonat, acril, PVC. Sistemele de acoperis Bel Profile ofera beneficiarului un acoperis sigur, cu o durata de viata lunga de peste 50 de ani. Tigla metalica imbina tehnologia performanta cu forma clasica de tigla si intr-o mare varietate de culori. Rezistenta si culoarea Bel Profile sunt avizate de Consiliul Tehnic Permanent pentru Constructii prin agrementul tehnic nr.
001-02/891-2007, elaborat de INCERC Bucuresti. Showroom-ul Bel Profile Localizati Showroom-urile Bel Profile pentru a vorbi direct cu reprezentantii nostri de vanzari, specializati in sisteme complete de acoperis. Intrati cu siguranta ca veti primi un raspuns corect si un serviciu complet. Avantaje Oferta direct de la consilerii Bel Profile Cadru elegant de discutii Cumparati acoperisul Bel Profile cu plata integrala sau in rate Plata sistemului de acoperis pe care l-ati ales pentru casa dumneavoastra si a serviciului de montaj o puteti realiza integral sau in rate.
Sistemul de plata esalonata permite oricui sa achizitioneze un acoperis Bel Profile si sa beneficieze de servicii profesioniste de montaj. Avantaje Achizitia rapida a unui acoperis rezistent Bel Profile, cu un montaj profesionist, verificat si garantat.
Cuvinte cheie:
Tigla, Tigla metalica, Montaj, Sarpante, Suruburi autoforante, Montaj tigla, Garanţie, Streasina, Scule de tinichigerie stubai, Sisteme de colectare a apei pluviale, Bariera antipasari, Dolie de perete, Opritor de zapada, Banda de etansare aluminiu, Coama dreapta, Consiriere, Sort calcan, Sort colectare, Sort legatura
Bel Profile SRL - Craiova apare în următoarele categorii:

Păreri

Acoperis

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Am cumparat in urma cu 4 ani un acoperis pentru o casa la tara de la Bel Profile ,este adevarat am avut oferte de pret si mai mici dar la recomandare am ales sa lucrez cu ei ,am fost foarte multumit de servicii de materiale care au ajuns la fix,acum 2 luni am achizitionat al doilea acoperis pentru locuinta mea din craiova si am fost uimit de promtitudinea si seriozitatea lor ......concluzia este ca spre uimirea mea mai sunt si firme care stiu sa-si faca treaba eficientsi sa se comporte cu clientii
Comentariu

de actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Nu sint seriosi , iti spun un pret apoi dubleasa , nu dau Chitante , si nu justifica Materialele , si cand ii intrebi cum de vine Pretu asa mare , iei devin agresiv si ameninta ca te asteapta in noras...firma foarte nesiroasa !Nu e de incredere!

Scrie o părere pentru Bel Profile SRL - Craiova!

Cunoşti firma Bel Profile SRL - Craiova? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Calea Severinului Nr. 50A
  200610  Craiova
  0251 484 562
 2. Calea Severinului Nr. 49
  200609  Craiova
  0351 401 631
 3. Calea Severinului Nr. 34
  200609  Craiova
  0351 464 126
 4. Calea Severinului 34
  200609  Craiova
  0251 587 494
 5. Calea Severinului Nr. 44
  200609  Craiova
  0251 307 763
 6. Strada Craiovei Nr 122
  207551  Albeşti
  0749 040 443
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere