Cabinet Medical Istratoaie Octavian, Craiova

6 Păreri
Cabinet Medical Istratoaie Octavian
Strada Simion Barnutiu 26
Craiova
Dolj
Telefon:
0251 534 178
Celular:
074 562 0243
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă
Publicaţi imagini

Păreri

20 august 2017

Un medic extraordinar ! Mulțumesc !

cu mai mult de 6 luni în urmă

nu stiu ce competente are domnul doctor in cardiologie, dar daca aplica si in viata reala tratamentul pe care ni l-a scris noua in compendiul pentru examenul de rezidentiat pe mine nu ma mira ca-i mor pacientii...

cu mai mult de 6 luni în urmă

Este doctorul care l-a omorat pe unchiul meu...cu o zi inainte de a muri unchiul meu de inima am fost la control la dr Istratoaie care l-a controlat, i-a facut ecograf, ce a considerat, i-a dat reteta si a zis sa revenim peste 6 luni. A doua zi unchiul meu era mort. De inima. Daca incapabilul asta ne trimitea la spital, probabil ca unchiul meu traia si acum... ce doctor e asta, sa nu sesizeze gravitatea unei boli?! unchiul meu nu era capabil sa urca treptele de la cabinetul doctorului, si recomandarea lui era o reteta si control la 6 luni??? norocul incapabilului a fost ca, pentru a-l da in judecata si ai dovedi greseala trebuia facuta autopsia unchiului, si atunci ne-am lasat pagubasi...scriu aceste randuri pentru ma simt datoare fata de alti oameni care pot pati la fel...oricum, pe foarte multi i-am auzit, dupa experienta asta, ca acest doctor le-a gresit tratamentele, in sensul ca se simteau mai rau. Asa ca, oameni buni, aveti grija pe mana cui va dati...va poate costa viata, din pacate. Sanatate la toti.

cu mai mult de 6 luni în urmă

Ne-a cerut bani pt concediu medical! Cu o zi in urma am fost cu mama la urgenta, avea tensiunea 23, dupa cateva ore i-a dat drumul acasa. In ziua urmatoare am fost la dnl dr I. O. la cabinet, a consultat-o, inca mai avea tensiunea mare 18. Am cerut CM pt cateva zile si a zis ferm ca dc vrem concediu trebuie sa platim 50 de lei. Nu e normal asa ceva!! In plus totul e pe fuga, intra cate 2-3 pacienti in cabinet, nu comunica cu pacientul si pt reteta ne-a chemat a 2-a zi. Aveti grija, caci interesul dansului sunt banii si nu sanatatea dvs!

Unde mergi la cardiologie in Craiova

cu mai mult de 6 luni în urmă

Bunicul meu a suferit acum 1 an un accident vascular, a stat internat in spital, s-a refacut treptat dar se simtea des rau, ametit, abia statea pe picioare. Am mers la docorul Istratoaie si i-a schimbat tratamentul, pot spune ca de atunci e mai bine decat a fost vre-odata. Facem control periodic la 6 luni, dar totul e bine. Il recomand cu caldura, este un medic foarte bun, cam dur- dar stie ce face. Toata stima :)

mai multe păreri
Scrie o părere pentru Cabinet Medical Istratoaie Octavian!

Cunoşti firma Cabinet Medical Istratoaie Octavian? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Unirii Nr. 58
  200731  Craiova
 2. Strada Unirii Nr.: 90-92
  200345  Craiova
 3. Strada Caracal Bl. 29, Sc. A, Ap. 6
  200553  Craiova
 4. B-Dul. 1 Mai, Bloc M4, Ap. 2, Parter
  200354  Craiova
 5. Bulevardul Stirbei Voda 9
  200653  Craiova
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere