Casa Asigurarilor de Sanatate a Ministerului Transporturilor, Constructiilor Si Turismului- Craiova

actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Descriere

Majoritatea asiguratilor CAS-MTCT sunt oameni care lucreaza in transporturi, avand atributii in mentinerea sigurantei circulatiei si a navigatiei si pentru care starea de sanatate trebuie mentinuta la parametrii foarte buni. In acest scop spitalele si policlinicile retelei sanitare a MTCT ofera prioritar servicii medicale prompte si de calitate pentru asiguratii care au aderat la CAS-MTCT. Prin Ordonanta de Urgenta nr.150/2002 asigurarile sociale de sanatate reprezinta principalul sistem de finantare a ocrotirii si promovarii sanatatii populatiei care asigura acordarea unui pachet de servicii de baza, el functionand ca un sistem unitar prin alegerea libera a casei de sanatate si a medicului de familie, a medicului specialist din ambulatoriu si a unitarii sanitare de catre asigurati.


Profil lung
Casa Asigurarilor de Sanatate a Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului este alaturi de dumneavoastra oferindu-va servicii medicale eficiente si rapide acordate de unitatile sanitare ale retelei CAS-MTCT, precum si de alte institutii medicale din toata tara. O preocupare permanenta a CAS-MTCT este largirea gamei de servicii medicale si cresterea complexitatii acestora, astfel incat asiguratii institutiei noastre sa aiba acces la servicii in toate specialitatile medicale, la servicii de recuperare si reabilitare, precum si la servicii de inalta performanta. Acordarea de medicamente compensate sau gratuite, precum si de dispozitive medicale pentru asiguratii CAS-MTCT s-a desfasurat si se desfasoara continuu, fara disfunctionalitati sau intreruperi. In vederea prevenirii imbolnavirilor si imbunatatirea starii de sanatate a asiguratilor, CAS-MTCT participa activ la programele de sanatate initiate de Ministerul Sanatatii si Familiei, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sau alte institutii specializate.
Scopul tuturor actiunilor intreprinse de CAS-MTCT este ca asiguratii sa-si pastreze cat mai mult timp starea de sanatate, iar atunci cand se imbolnavesc sa primeasca cele mai bune ingrijiri, in cele mai bune conditii. CAS-MTCT s-a infiintat ca o solutie a nevoilor resimtite de salariati, de membrii de familie ai acestora si pensionarii din transporturi (cai ferate, navale, maritime, aerian, auto etc.). Existenta unei case de asigurari de sanatate in subordinea ministerului este de natura sa le asigure acestora increderea ca problema sanatatii lor este importanta pentru MTCT, iar ei sunt parteneri de decizie pentru sanatatea lor si ai celor pe care ii reprezinta, determinand in acest fel apartanenta la o mare familie: transportatorii.
CAS-MTCT poate fi nominalizata fara retineri alaturi de CNAS si celelalte case de asigurari care concura la asigurarea starii de sanatate a populatiei tarii ca o institutie stabila, matura si solida.
Cuvinte cheie:
Asigurari, Spital, Policlinica, Cale ferata, Institutii, Transport, Naval, Reabilitare, Îngrijire, Medicamente compensate, Pensionari, Conducatori auto, Salariati, Cas-MTCT, Domeniul maritim, Lucratori in transporturi, Servicii de inalta performanta
Casa Asigurarilor de Sanatate a Ministerului Transporturilor, Constructiilor Si Turismului- Craiova apare în următoarele categorii:

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Casa Asigurarilor de Sanatate a Ministerului Transporturilor, Constructiilor Si Turismului- Craiova!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Fratii Golesti Cladirea: K28, Intrarea: 1, Ap. : 4
    Craiova
 2. Calea Bucureşti Nr. 7, Bl. U2
  200404  Craiova
  0251 310 117
 3. Strada Aleea 1 Depoului Nr. 10
  200101  Craiova
  0251 418 392
 4. Strada Rozelor Nr. 73 A
  200099  Craiova
  0251 411 811
 5. Strada George Fotino, Bl. 8, Sc. 1, Ap. 1
  200480  Craiova
  072 224 9566
 6. B-Dul. Decebal Nr. 109
  200746  Craiova
  0251 437 107
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere