Departamentul de Invatamant La Distanta al Facultatii de Matematica-Informatica Craiova

Departamentul de Invatamant La Distanta al Facultatii de Matematica-Informatica Craiova
Strada A. I. Cuza Nr. 13
200585 Craiova
Dolj
Telefon:
(0251) 412673
Fax:
(0251) 412673
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Facultatea de Matematica-Informatica a Universitatii din Craiova organizeaza, in cadrul formei de invatamânt la Distanta, incepând cu anul universitar 2005-2006 cursuri cu durata de 3 cinci ani la specializarea INFORMATICA pe baza autorizatiei provizorii de functionare conform Hotararii de Guvern Nr. 944/29 aug.2002 publicata in Monitorul Oficial Nr. 675 din 11 sept. 2002.


Profil lung
Aceasta forma de invatamânt se desfasoara in conformitate cu Ordinul MEN Nr. HG 1011/26.10.2001, cu privire la statutul invatamântului deschis la distanta, a Regulamentului privind standardele de functionare si dotare a centrelor de studii pentru invatamântul deschis la distanta si a Legii invatamântului Nr. 84/1995. Forma de invatamânt la Distanta (ID) inlocuieste forma de invatamânt fara frecventa, structura care s-a dovedit depasita in cadrul actualei reforme a invatamântului universitar românesc si in conditiile aparitiei noilor tehnologii de comunicare (Internet, fax, video-TV etc.). Aceasta forma de invatamânt a fost confirmata de Comisia Europeana si avizata de Colegiul Academic pentru ID.
Aceasta forma de invatamânt functioneaza numai in regim cu taxa, al carui cuantum se stabileste anual de catre Senatul Universitatii din Craiova, pe baza propunerilor inaintate de facultate. Acest cuantum se stabileste pe baza devizului de cheltuieli necesar fundamentarii taxei de studiu. Conform statutului ID, aceasta forma de invatamânt este accesibila oricarei persoane, absolvente de liceu sau facultate, care doreste sa-si perfectioneze calificarea profesionala deja dobândita ori sa dobândeasca o noua calificare. Aceasta forma de instruire functioneaza sub directa indrumare a Decanatului Facultatii de Matematica si Informatica, are un director executiv si o echipa manageriala, numiti de conducerea facultatii.
Facultatea cunoaste un proces continuu de innoire a personalului didactic, prin atragerea absolventilor valorosi. In momentul de fata, raportul dintre cadrele didactice cu vechime si experienta si noua generatie, dinamica si bine pregatita stiintific este corespunzator, benefic si merita sa fie dezvoltat in continuare. Studiile masterale constituie o certitudine in ceea ce priveste formarea la un nivel superior a absolventilor nostri, in scopul asigurarii unei rezerve permanente de cadre pentru facultate.
Cuvinte cheie:
Master, Informatica, Examen, Diploma, Cursuri, Elearning, Cadre, ID, Informatica aplicata, Faculty of computers science, Invatamnt, Invatamnt la distanta, Licenta in informatica
Departamentul de Invatamant La Distanta al Facultatii de Matematica-Informatica Craiova apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Departamentul de Invatamant La Distanta al Facultatii de Matematica-Informatica Craiova!

Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Alexandru Ioan Cuza Nr. 13
  200585  Craiova
 2. Strada Cuza I. Al. Nr. 13
  200764  Craiova
 3. Strada A. I. Cuza Nr. 13
  200585  Craiova
 4. Strada Alexandru Ioan Cuza Nr. 13
  200585  Craiova
 5. Harta firmelor asemănătoare din apropiere