Mltr Consulting S.r.l, Craiova

5 Păreri
actualizat în 28 ianuarie 2018

Orar cu publicul

marţiMa
09:00 – 18:00
miercuriMi
09:00 – 18:00
joiJ
09:00 – 18:00
vineriV
09:00 – 18:00
sâmbătăSÎnchis
duminicăDÎnchis
luniL
09:00 – 18:00
Este deschis.
Închide peste  4 h 16 min.
4 h 16 min

Descriere

Solutii complete de Vanzari, Montaj, Asistenta Tehnica si Service pentru: *Instalatii : Termice, Sanitare, Climatizare, Gaz. *Automatizari Grupuri de Pompare, Ventilo-Convertoare, Cazane cu Peleti, etc. *Autorizare Iscir Centrale termice pana la 400Kw *Centru service autorizat: Ariston, Ferroli, Viessmann, Protherm, Thermet, Arca. *Verificari metrologice pentru contoare de apa calda si rece *Verificari si autorizari lucrari de Gaze


Profil lung
Inca din 1997, MLTR Consulting activeaza pe piata instalatiilor avand o experienta uriasa in ceea ce priveste confortul termic, economia si siguranta locuintei dumneavoastra. Suntem o echipa formata din 41de angajati repartizati pe diferite Departamente. Cu un personal bine instruit, specializat si autorizat MLTR a realizat de-a lungul timpului numeroase lucrari importante de: incalzire in pardoseala, chillere cu ventilo-convertori, automatizari, statii de epurare aer, trasee de alimentare cu apa de mari dimensiuni, etc. Garantam ca veti primi cea mai buna consultanta, produse de inalta calitate de la producatori de talie mondiala, cele mai bune servicii de garantie si post-garantie.
Ne mandrim cu:
Peste 20 de ani de experienta in domeniu
Peste 7500 de Centrale Termice montate in spatii rezidentiale
Sute de lucrari pentru instalatii industriale, incalzire si climatizare
Echipe de instalatori profi
Departament de mentenanta si service dotat cu aparatura de ultima generatie
Executie de instalatii pentru utilizare gaze Naturale la cel mai inalt standard
Cuvinte cheie:
Instalatii sanitare, Aluminiu, Centrale termice, Instalatii termice, Robineti, Obiecte sanitare, Boilere, Instalatii si articole sanitare, Chiuvete, Apometre, Contoare apa, Cazi baie, Montaj instalatii termice, Filtre apa, Articole si instalatii sanitare, Rezervoare wc, Radiatoare otel, Contoare de apa, Chiuvete inox, Magazin de instalatii sanitare, Magazin cu articole pentru instalatii de apa, Distribuitor, Aer conditionat, Montaj, Sanitare, Gaze, Climatizare, Centrale, Service, Prestator servicii, Mentenanta, Ariston, Centrale termice pe gaz, Service centrale, Centrale termice electrice, Ferroli, Reparaţii, Centrale de tratare aer, Centrale termice pe lemne, Firma de instalatii, Aer conditionat tip split, Instalatii dus, Centrale termice pe peleti, Ventilatii spatii comerciale, Cazan combustibil solid, Viadrus, Detector de gaz, Aparate aer contitionat, Centrale termice pe carbune, Sanitare si climatizare, Aer contitionat, Craiovita noua, MLTR, MLTR consulting, Promotii centrale
Localităţi servite
Craiova, Dolj, Romania
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Maestro
  Maestro
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Tranzacţie bancară
  Tranzacţie bancară
Mltr Consulting S.r.l apare în următoarele categorii:

Păreri

, actualizat în urmă cu 1 an

Executie impecabila, service excelent ! Recomand aceasta firma daca esti din Craiova. Pentru lucrari in exterior astepti cam mult pentru o programare.

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

sunt profesionisti !

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Super multumit !

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Astept sa vad ce reparatie i-mi face la o placa electronica de la o centrala de apartament un domn Catalin care la prima vizita mi-a schimbat senzorul de temperatura maxima punandu-mi unl nou,am platit 100 ron (40 senzorul nou +60 consulatatia) iar a doua zi aceeasi problema la centrala.A venit a luat placa electronica spre a o repara,am dat inapoi senzorul nou(bani pe senzor nu au fost returnati) si mi-a zis ca va costa 250 ron reparatia indiferent de problemele placii electronice.Sper ca revine cu placa electronica iar eu sigur voi reveni cu detalii.
Comentariu

de actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Buna ziua! Se pare ca v-ati grabit foarte tare sa scrieti o recenzie negativa si nu ati asteptat macacar sa ne lasati sa ne facem treaba cum trebuie. Acel senzor a fost montat PROVIZORIU pentru a stabili cu exactitate defectul centralei dumneavoastra. Mi-as fi dorit sa reveniti cu detalii si sa scrieti urmatoarele: 1. Aceadta firma a fost serioasa si prompta intrucat mi-a raspuns in ajun de Craciun 2. Mi-au fost decontati cei 100 de lei reprezentand contravaloarea acelui senzor 3. Centrala a fost reparata si merge perfect, am primit si garantie pentru lucrarile efectuate. 4. Am ramas un client multumit ! Pana la urma asta este adevarul, nu ?
Comentariu

de actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Buna ziua Domnule David. Mi-as fi dorit sa reveniti cu detalii in schimb nu ati facut-o. Ati lansat o recenzie negativa inainte sa va oferim serviciile noastre si nu ne-ati lasat sa ne facem treaba si apoi sa ne punctati profesionalismul. In aceasta situatie o sa detaliez eu in locul dumneavoastra: 1. V-am raspuns solicitarii dumneavoastra si am fost prompti in zi de sarbatoare cand celelalte firme erau inchise. 2. Am incercat sa va reparam centrala cu niste costuri reduse si v-am lasat de proba un senzor (pe care ulterior v-am RETURNAT banii pentru ca nu se putea rezolva problema centralei cu el) 3. V-am salvat de la achizitia unei placi electronice noi care costa mai mult decat centrala dumneavoastra veche. 4. V-am reparat centrala si acum functioneaza in parametri 5. Ati plecat multumit de la sediul firmei noastre, sau cel putin asa ati lasat impresia .

Recenzie

, actualizat cu mai mult de 2 ani în urmă

Am facut cu MLTR o lucrare de incalzire cu Centrala Termica la apartament. Firma este foarte serioasa, am fost tratat cu mult respect si profesionalism. Cu siguranta o sa revin si pentru un aer conditionat!
#MLTR#centrale termice craiova
Scrie comentariu    Semnalează o părere abuzivă

Scrie o părere pentru Mltr Consulting S.r.l!

Cunoşti firma Mltr Consulting S.r.l? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Gabi Balescu
VÂNZĂRI

Trimite mesaj

  Firme similare în apropiere

  1. Elendor
   0.43 km
   Date
   Strada Traian, Bloc J (Parter)
   200271  Craiova
   0251 333 165
  2. Elena Farago Nr. 52 Bl. 175M Sc. 1 Et. 3 Ap. 13
     Craiova
   0722 406 790
  3. Nicolae Coculescu Nr. 12 Bl. 68B2 Sc. 1 Et. 1 Ap. 3
   200267  Craiova
   0351 814 016
  4. Strada Constantin Brâncoveanu, Bl. 60B, Ap. 14
   200233  Craiova
   074 434 1737
  5. Strada Florilor Nr. 8, Bl. 5, Sc. 2, Ap. 4
   200187  Craiova
   0351 412 075
  6. Strada Aleea 4 Simnic Nr. 50B
   200100  Craiova
   0740098159
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere