Onioptic Craiova

Onioptic Craiova
Str. Calea Bucureşti, Bl. M2, Complex Unirea
200580 Craiova
Dolj

Descriere

Vederea ta este prioritatea noastră, de aceea îţi punem la dispoziţie o echipă medicală de elită. Echipa noastră, formată din cadre medicale cu înaltă calificare, cu multă experienţă şi ţinută morală ireproşabilă, are ca principal obiectiv să asigure clienţilor ONIOPTIC rezultate excelente în condiţii de siguranţă maximă şi confidenţialitate, prin pregătirea şi modul de lucru profesionist datorat experienţei acumulate în cei peste 14 ani de activitate în sistemul privat, în cele peste 15000 de consultaţii medicale anuale şi intervenţii chirurgicale de complexitate foarte variată. Profesioniştii ONIOPTIC sunt alături de tine în diagnosticarea promptă şi corectă a oricărei afecţiuni. Credem în crearea unei legături deosebite între medic şi pacient pentru a vă oferi rezultatele pe care vi le doriţi.

 1. Galerie Foto
 2. Intervenţii chirurgicale oftalmologice
 3. Investigatii Oftalmologice
 4. Optica
 5. Puncte de lucru

Profil lung
Medicii noştri, supraspecializaţi în orice domeniu oftalmologic, se implică personal în fiecare pas al oricărei investigaţii sau proceduri chirurgicale: de la oferirea de răspunsuri pentru toate întrebările dumneavoastră, la efectuarea consultaţiei şi a testelor necesare, până la tratamentul final, cu vindecarea completă. Pentru că profesionalismul a fost şi rămîne una din trăsăturile definitorii pentru echipa ONIOPTIC, compania a implementat un program complex de training, desfăşurat atât în interiorul firmei, cât şi prin cursuri în străinătate, în funcţie de nevoile şi de nivelul de pregătire al fiecarui angajat. Însuşirea permanentă a ultimelor noutăţi ştiinţifice în domeniu, prin participarea la cursuri şi congrese în ţară şi străinătate, participarea cu lucrări proprii la cele mai prestigioase congrese internationale şi naţionale oftalmologice, reprezintă garanţia calităţii actului medical.
Acest fapt este confirmat şi prin rezultatele pozitive ale intervenţiilor medicale şi chirurgicale chiar şi în cazurile foarte dificile. Dar, credinţa noastră este că orice echipament oricât de sofisticat şi performant ar fi, devine ineficient în cazul unui personal insuficient pregătit.
Din acest motiv, un aspect central al companiei ONIOPTIC este competenţa profesională a angajaţilor, urmărindu-se constant recrutarea celor mai pregătiţi oameni, perfecţionarea continuă, construirea unei echipe cu adevărat eficiente.
Cuvinte cheie:
Optica Medicala, Consultatii Oftalmologice, Cabinet Medical Oftalmologic
Produse
rame de ochelari, ochelari, acesorii ochelari
Servicii
refractometrie computerizată, oftalmoscopie, investigaţii medicale oftalmologice, tomografie oculara, ecografie oculara, intervenţii chirurgicale, laser excimer, cross-linking, cataractă, glaucom, strabism, dezlipire de retină, pterigion, şalazion, execuţie ochelari, vânzare lentile de contact
Mărci
fendi, voque, ray ban, giorgio armani, bvlgari, prada, dolce & gabbana, gucci
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
Onioptic Craiova apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Onioptic Craiova!

Împărtășește-ți experiența!

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Strada Panait Moşoiu Nr. 1
  200395  Craiova
 2. Strada Lipscani 16
  200731  Craiova
 3. Strada Lipscani Nr. 16
  200731  Craiova
 4. Strada Nicolae Titulescu Nr. 52
  200142  Craiova
 5. B-Dul. Nicolae Titulescu, Bl. 4
  200219  Craiova
 6. Strada Dr. N. I. Sises Ti Nr. 19 A
    Craiova
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere