Rcs Rds Craiova Patria

9 Păreri
Rcs Rds Craiova Patria
Strada Alexandru Ioan Cuza Bl. M5
200398 Craiova
Dolj
*Acestă locaţie este închisă definitiv.

Păreri

Ce inseamna asta ?

cu mai mult de 6 luni în urmă

Buna ziua .As vrea si eu sa stiu ce inseamna neseriozitatea asta ? De cand se deconecteaza internetul de 3 ori pe zi in Craiova si astept vreo 5 ore sa revina ? Eu nu platesc aceste servicii ca sa nu am internetul valabil toata ziua . Este de la voi problema.In ultimul timp voi ati tot umblat la conexiune .Cand conexiunea mergea bine ,voi va gaseati sa umblati si sa taiati netul pentru cateva ore ? Ce inseamna asta ? bataie de joc ? Stiu sigur ca e de la voi deoarece nu eram eu singurul care nu avea net. Nu avea net un prieten de al meu care sta intr-un alt cartier .Eu zic sa incetati cu toate aceste opriri subite de internet,altfel ne gasim alt serviciu distribuitor mai bun .Va rog frumos ...Aveti cel mai rapid internet,si e pacat sa il stricati cu angajati incapabili. Buna ziua !
#Neseriozitate
Comentariu

cu mai mult de 6 luni în urmă

aceeasi problema si acum , internetul si semnalul tv este deconectat sau se intrerupe de cateva ori pe zi! mentionez ca locuiesc in cartier craiovita noua si in cazul in care nu se remediaza aceste probleme sunt hotarat sa reziliez contractul

cablare pe pile

cu mai mult de 6 luni în urmă

dezolanta,am incheiat un contract cu rcs&rds,cam acum 1luna si au promis ca in 2saptamini ne conecteaza la retea,vorbe goale,au conectat decit 2 persoane cu influenta,mie trasmitindu-mi,ca perioada de conectare este de 90 de zile.PACAT.
#TELEVIZIUNE#INTERNET

benes mihail
grila programe digi

, cu mai mult de 6 luni în urmă

de ce avem atatea canale de limba maghiara ?inca n-am intrat intr-o viitoare mare regiune cu harghita !?! de ce nu mai multe canale de limba franceza ? la PITESTI mai de graba se vorbeste franceza decat maghiara !
#maghiara#franceza

Negoita Irina
multumesc

, cu mai mult de 6 luni în urmă

multumesc l-am gasit
#irina#targoviste

Negoita Irina
costi rds

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Cine il cunoaste pe Costi de la RDS Craiova sau mai are numarul lui de telefon sa ma contaceze pe id bianca_bia467878. A fost asta vara in Targoviste cu oferte si este student anul 4 la Calculatoare in Craiova. Multumesc!
#Negoita Irina