S.C. CIVITAS P.S.G. SRL, Craiova

3 Păreri
S.C. CIVITAS P.S.G. SRL
Bulevardul Gheorghe Chitu 10
200349 Craiova
Dolj
Telefon:
0251 306 466
Telefon:
0251 524 393
Fax:
0251 524 393
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Civitas ofera servicii pentru situatii de urgenta, transport nemedicalizat de persoane, precum si examene de medicina muncii pentru toate categoriile de angajati. Cu o experienţă de peste 19 ani în domeniu, parte a grupului de firme Polystart, Civitas furnizează soluţii de securitate adaptate nevoilor clientului. Oferind încă de la început servicii profesionale, acoperind sectorul pazei umane, monitorizării şi intervenţiei rapide şi al sistemelor electronice de securitate, ne-am remarcat, devenind unul dintre furnizorii importanţi de servicii de securitate, statut certificat de un portofoliu relevant de clienţi.


Descriere limbă străină
CIVITAS PSG deals with protection and security logistics being authorized by General Police Inspectorate - Police Department of Public Order according to Law 333/2003 which regards persons, goods and values protection. At the base of this group there was the company Polystart Impex LTD, founded in 1994, a company with private capital, security systems integrator. Because of the high quality of the offered products and services, of the reached standards of performance, this company has had a strong and continuous development. All these carried on to the setting up of the company Civitas PSG LTD in 2002. Thus, the management of Polystart Impex wanted and succeeded to transfer in this new company its experience, knowledge and personal hoarded in ten years of activity.
Cuvinte cheie:
Paza, Servicii de securitate, Servicii de protectie, Servicii de paza, Agentii de paza, Agentii de protectie, Agenti paza, Paza obiective, Transport valori, Paza bunuri, Consultanta securitate, Consultanta sisteme antiefractie, Consultanţă pază, Consultanta supraveghere video sisteme, Consultanta sisteme de alarma, Paza si securitate, Personal de paza, Protectie si transport de valori, Interventie paza, Interventie securitate, Paza efective umane, Paza transporturi de valori, Consultanta monitorizare, Consultanta alarmare efractie, Consultanta alarma, securitate, Paza valori
S.C. CIVITAS P.S.G. SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

cu mai mult de 6 luni în urmă

Jos comunismul de sef de la Poeni Teleorman dl. Praf in ciuda numeroaselor incidente cu victime omeneşti oameni care au murit este încă la putere zi face numai abuz de putere concediind agenşi cu experienta si angajind alşi. Cum se face că un agent intrat în post a găsit un ventil desfăcut la o sondă si a curs ţiţei f mult, iar agentul a anunţat seful de tura conform legi, iar acum după mintea bolşevică a dl. Praf. Vinovat e cel care a găsit nu cel care a dormit şi nu şi-a făcut apariţia în zona respectuva. Jos comunismul.

necajeala

cu mai mult de 6 luni în urmă

Mai ce sa spun dau banii la timp,dau si bonuri de masa si platesc.Dar pacat de firma asta ca angajeaza toti nenorocitii ma refer la eoliene cta ,eu personal am fost dat afara din cauza sefului de tura. Dece va intrebati ptr ca lam prins la furat,si cind a fost cu restructurarea ma dat afara obligat prin intermediul sef obiectiv,asaaa acum dinsul nu stie care a fost chestia cu mine . Chiar el zicea ca sunt de incredere dar daca baltaganul de sef de tura ia plasat ceva de craciun ca asa a facut si la securitas un a muncit la fel facea ii minjea jegosu .Si ii juca cum vrea el nu dau numee ptr ca il ste toti a facut rau sa se sesize dracului cineva odat ptr todeauna.Mama dracului am bagat ture suplimentare si zicea ei lasa ca tu ramii,si am ramas afara. Pacat de sef obiectiv bun om ca el mai rar dar daca apleaca urechea. Asa se duce o firma de ripa pleaca de la aia mici,lular draciii de nenorocit ma dat acas de sarbatori blestemat sa fie las ca dumnezeu e sus.Nu am putut sa tac ca zicea toata ziua ca dispare motorina din duster dar el ce facea domnilor nu am putut rezista lam urmarit,la peco se ducea cu sotia ea statea linga masina jos avea bidonul baga in el dupa accea in masina. Si cum mama dracului sa mai iesi cu kilometri.La fiecare alimentare cu 2 masini va dati seama ,omu are masina diesel si ii trebuie.Ce sa mai va multumesc si pacat am lucrat la cea mai buna firma cinste lor.

cu mai mult de 6 luni în urmă

Singuru lucru bun e ca dau banii la timp incolo puscarie curata nu am facut armata cum este lucru la ei.prost platit nu tichete nu prime nu conditii controale non stop e dezastru vor armata dar la bani nimic.salariu minim iei 800

Scrie o părere pentru S.C. CIVITAS P.S.G. SRL!

Cunoşti firma S.C. CIVITAS P.S.G. SRL? Împărtășește-ți experiența!

Firme similare în apropiere

 1. Strada Alexandru Macedonski Nr. 29
  200383  Craiova
 2. Str. Stirbei Voda 30
  200423  Craiova
 3. Strada Dr. Nicolae Ionescu Sisesti Nr. 21
    Craiova
 4. Oituz Nr. 8
  200494  Craiova
 5. B-Dul. Carol I Nr. 48, Et. D, Ap. Cam. 1
  200692  Craiova
 6. Strada Colonel Scarlat Demetriade, Bl. D35, Sc. 2, Ap. 8
  200100  Craiova
 7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere