SC Ania Serv Center SRL, Craiova

1 Recenzie
SC Ania Serv Center SRL
Kogalniceanu, vis a vis de restaurantul Craiova
Craiova
Dolj
0729485205
asigurari,webdesign,CEDE,produse naturiste
0721016302
web design
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Informaţii detaliate

Nr. de înmatriculare
J16/39/2015
Nume anterioare
729485205
CIF
34578808

Descriere

Ania Center Centrul de servicii Ania Center a fost creeat cu scopul de a economisi timp si a aduce cat mai multe beneficii celor care au nevoie de servicii financiare, ideea fiind: "INTR-UN SINGUR LOC, REZOLVATI APROAPE TOT". Suntem parteneri cu grupul INSIA Europe SE, care reprezinta cea mai mare retea de brokeri de asigurari din Europa Centrala si de Est. Va oferim consultanta si sprijin in intocmirea dosarelor pentru victimele din accidente rutiere si posibilitatea platii facturilor.
Suntem cea mai mare reţea de brokeri de asigurări din Europa Centrală şi de Est, având o experienţă de peste 22 de ani. Acum suntem şi în oraşul tău pentru a-ţi oferi cele mai avantajoase asigurări de pe piaţă.
Te aşteptăm în cadrul birourilor noastre de brokeraj în asigurări INSIA ANIA din Craiova, unde vei găsi toate tipurile de asigurări, de la asigurări obligatorii şi facultative până la produse de asigurare personalizate care acoperă riscuri complexe pentru companiile mici şi mijlocii.

 1. ASIGURARI INSIA ANIA
 2. BROKERAJ ASIGURARI
 3. Partener CEDE
 4. Partener Smart WEB DESIGNE
 5. partener Blue Diamonde

Profil lung
În cadrul birourilor INSIA ANIA gasiţi toate tipurile de asigurări, de la asigurări obligatorii şi facultative până la produse de asigurare personalizate care acoperă riscurile complexe pentru companiile mici şi mijlocii.Tipuri de asigurări: Asigurări RCA Asigurări CASCO Asigurări de locuinţe Asigurări medicale Asigurari de călătorie Asigurarea IMM-urilor MALPRAXIS Asigurări de accidente persoane Asigurarea CMR Asigurări de bunuri pe timpul transportului (CARGO) Asigurări agricole Asigurarea facultativă a animalelor/ păsărilor Asigurarea banilor şi a altor valori Asigurarea de răspundere civilă Asigurarea de răspundere profesională Asigurarea de asistenţă tehnică de urgenţă la domiciliu familia insia important100 Avem serviciul de plati activat si astfel poti plati asigurarea direct la noi, fara a fi nevoit sa faci un drum inutil la banca. cedeinsia Suntem parteneri Centrul European de Despagubiri Sunteti o persoana vatamata intr-un accident de circulatie? Sunteti o ruda a unei persoane decedate intr-un accident de circulatie? Stiti ca aveti dreptul sa solicitati o despagubire firmei de asigurari care a emis asigurarea RCA pentru persoana si masina din vina careia s-a produs accidentul? Conditia: Sa nu fi trecut mai mai mult de 3 ani de la data accidentului. Indiferent de raspuns, exista o companie care va poate ajuta sa obtineti aceasta despagubire: Centrul European de Despagubiri atentie Va oferim consultanta gratuita si va intocmim dosarul in vederea obtinerii despagubirii care vi se cuvine.
Plata facturi Incasam facturi utilităţi, telefonie mobilă, servicii financiare, televiziune prin cablu şi altele. Daca ai prea multe facturi si prea putin timp la dispozitie, te asteptam la sediul nostru, pentru a efectua platile rapid si in siguranta.
Din pasiune pentru web design Prima impresie conteaza! Cand vine vorba de website-ul dumneavoastra, aveti aproximativ 30 de secunde pentru a face o impresie buna.
Cuvinte cheie:
Web design, RCA, SEO, Web, RCA online, Asigurari online, Servicii online, Plata facturi, Ania center online, Ania insia, Birou asigurare, Birou brokeraj, Birou de brokeraj, Centru european despagubiri, Centru servicii financiare, Dosare daune, Insia ania online, Victime accidente rutiere
SC Ania Serv Center SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

, cu mai mult de 6 luni în urmă

Solutii inteligente in asigurari si alte servicii!

Scrie o părere pentru SC Ania Serv Center SRL!

Cunoşti firma SC Ania Serv Center SRL? Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Natalia Screpnic
RELAŢII CU PUBLICUL

Trimitere mesaj

0729485205

Firme similare în apropiere

 1. Strada Lipscani 11
  200731  Craiova
 2. Strada Madona Dudu, Bl. 2, Parter
  200409  Craiova
 3. Strada Oltet Nr. 2-4
  200395  Craiova
 4. Strada C. D. Fortunescu Nr. 4
  200385  Craiova
 5. Mihai Viteazul Bl. 6, Parter
  200418  Craiova
 6. Harta firmelor asemănătoare din apropiere